Studio's en appartementen Stavris

Direct aan het strand

Wij bieden voor uw vakantie 24 studio's en appartementen met direct uitzicht op zee. Slechts gescheiden door onze tuin, zijn ze direct aan het strand. U kunt rechtstreeks naar de zee lopen zonder een weg te hoeven oversteken.

Alle studio's en appartementen hebben een balkon met uitzicht op de tuin en direct uitzicht op zee en zijn uitgerust met een koelkast en kookgelegenheid. Alle studio's en appartementen zijn voorzien van airconditioning. Elke studio heeft een eigen badkamer, met douche, wastafel, toilet en haardroger.

Studio's Stavris, Frangokastello, Kreta direct aan het strand
Studio's Stavris, Frangokastello, Kreta direct aan het strand

Voor 1 - 6 gasten

1-kamer studio's en 2-slaapkamer appartementen

Studio's Stavris biedt eenentwintig 1-kamer studio's voor 2 - 3 gasten (ong. 27 m²), met 1 tweepersoons bed en 1 eenpersoons bed en een tafel met stoelen, ook op het balkon. Er zijn drie 2-slaapkamer appartementen (ong. 54 m²) beschikbaar, met een interne verbindingsdeur, dus geschikt voor families met 4- 6 personen, of 2 volwassenen met tot 4 kinderen. We kunnen u op verzoek een babybedje bieden.

De studio's worden om de andere dag schoongemaakt en voorzien van schone lakens, dekens en handdoeken. U kunt uw eigen strandlaken gebruiken. We hebben een wasmachine beschikbaar.

Rondom het gebouw is een mooie groene tuin waar u in de schaduw van de bomen, of parasol kan zitten. Ligbedden zijn beschikbaar. Bij de receptie kunt u advies voor uw dagtrips krijgen. Wij bieden gratis draadloos internet (Wifi) voor onze gasten. Aan de voorzijde van het gebouw zijn gratis parkeerplaatsen. Direct tegenover Studio's Stavris is een mini-markt voor uw dagelijkse boodschappen.

Studio's and appartementen Stavris

In en om het gebouw

Studio's Stavris heeft een begane grond en slechts 1 verdieping.

Er is een grote café-bar zaal met ontbijt en drankjes, waar je samen aan tafels en stoelen kunt zitten. U kunt ook buiten zitten op ons zonneterras.

Diverse winkeltjes en ongeveer 20 uitstekende restaurants liggen op korte afstand.

Het gebouw ligt op 50 meter van de weg, dus het is een veilige plek voor kinderen om te spelen.

Studio's Stavris, Frangokastello, Kreta: interieur studio
Het Venetiaanse kasteel in Frangokastello, Kreta

Het dorp Frangokastello

Wat is er te doen?

Frangokastello is een rustig, charmant en traditioneel dorp, zonder nachtclubs, disco's en gemotoriseerde watersporten. Het ligt langs de kust in een vruchtbare vlakte. U vindt een aantal andere grote zandstranden op korte afstand. De Witte Bergen zijn altijd in het zicht, met diverse wandelpaden, ook door de imposante kloven.

Frangokastello dankt zijn naam aan het Venetiaanse kasteel, gebouwd in 1371. In 1828 werd er een gevierde slag om onafhankelijkheid gestreden tegen de Turken in Frangokastello. Honderden Sfakianen werden geleid door Hadzi Michali Daliani, een Griekse avonturier die een poging deed om de Onafhankelijkheidsoorlog van het vasteland van Griekenland naar Kreta te verspreiden. In plaats van zich te verschuilen in de bergen, zoals de meeste rebellen deden in dit gebied, bleef hij in het kasteel met zijn soldaten. Helaas werden ze afgeslacht en hun martelaarschap werd legendarisch. De lokale bevolking beweert dat tot op de dag van vandaag, op of rond 17 mei, de geesten van Daliani en zijn leger van het kasteel in het zachte licht van de dageraad naar buiten marcheren. Ze heten 'drossoulites', of dauwschaduwen.

Er zijn verbindingen via de weg naar het westen, naar Chora Sfakion, en naar het oosten en noorden. Een ideale plek voor uw uitstapjes op ons mooie eiland.

Frangokastello is 75 km van vliegveld Chania en 150 km van vliegveld Heraklion.

We kunnen een huurauto voor u regelen, en afleveren bij het vliegveld, of bij uw accommodatie. We kunnen ook een taxi transfer voor u regelen.

Wegenkaart met aanwijzingen hoe Frangokastello, Kreta te bereiken Gedetailleerde wegenkaart met aanwijzingen hoe Frangokastello, Kreta te bereiken

Wegenkaart Frangokastello - klik kaartjes voor grote versie


Foto-impressies van Studio's Stavris

Scroll naar rechts - links, of klik foto's voor grote versie en diashow

Informatie & reservering

Hieronder vindt u alle informatie over onze accommodatie en de omgeving

Prijzen

Huidige tarieven voor onze accommodatie, taxi transfer en huurauto

Vragen?

Neem contact op voor vragen en beschikbaarheid

Reservering

Maak een on-line reservering voor uw studio of appartement

Foto's

Meer foto's van onze accommodatie en de omgeving

Sfakia - de regio

Uitgebreide informatie over de regio Sfakia, zuidwest Kreta

Wat is er te doen

Wat kunt u doen in en om Frangokastello

Openbaar vervoer

Dienstregeling en hoe ons te bereiken per bus, of voor dagtripjes

Wifi

Studio's Stavris biedt gratis Wifi internet toegang voor onze gasten

Boek on-line

We antwoorden snel